Türk Vatandaşıyım İş Arıyorum

YILDIRIM07

Yeni Üye
6 Ağu 2022
1
1
3
Merhaba ben Şahin antalyada yaşıyorum yurtdışında yaşamaya ve çalışmaya karar verdim elektrik önlisans ve kasaplık kalfalık belgem var yardımcı olursanız sevinirim
 
  • Beğen
Reactions: Mert

Musab

Yeni Üye
6 Ağu 2022
1
1
3
Merhaba ben istanbulda yaşıyorum. Kalıp ve duvar ustasıyım. Yalnızca duvarcılıkta yeterlilik belgem var. Yardımcı olunursa kimseye borçlu kalmam söz veriyorum
 
  • Beğen
Reactions: Mert

Murat tur

Yeni Üye
21 Ağu 2022
1
1
1
Kocaeli'de yaşıyorum uzun zamandır yurt dışında çalışma hayalim var aşçı yim ve bütün belgelerim var ustalık belgesi usta öğreticilik belgelrim var
 
  • Beğen
Reactions: Mert

Mertcan

Yeni Üye
22 Ağu 2022
1
0
1
Merhaba 20 yaşındayım ve Türkiye de yaşanılacak gibi değil. O yüzden yurt dışında çalışmak istiyorum. Hemşire yardımcılığı belgem var.
 

Fatih1453

Yeni Üye
23 Ağu 2022
1
0
1
Merhaba ben Fatih, 29 yaşındayım Türkiye’de Makine mühendisi olarak çalışmaktayım. Avustralya ya kısa zamanda nasıl ve ucuz olarak gelip yaşayabilirim.Teşekkür ederim.
 

Mert

Yönetici
Yönetici
29 Mar 2022
17
4
3
Türk vatandaşıyim Türkiye deyim austurallia da iş arıyorum

Kocaeli'de yaşıyorum uzun zamandır yurt dışında çalışma hayalim var aşçı yim ve bütün belgelerim var ustalık belgesi usta öğreticilik belgelrim var

Merhaba 20 yaşındayım ve Türkiye de yaşanılacak gibi değil. O yüzden yurt dışında çalışmak istiyorum. Hemşire yardımcılığı belgem var.

Merhaba ben Fatih, 29 yaşındayım Türkiye’de Makine mühendisi olarak çalışmaktayım. Avustralya ya kısa zamanda nasıl ve ucuz olarak gelip yaşayabilirim.Teşekkür ederim.

Kategorinin altında herkes kendi şahsi konu açarak kendini tanıtıp iş arayabilir...
 

CUMHUR ÖZKAYA

Yeni Üye
29 Ağu 2022
1
1
3
Merhaba. Ben CUMHUR. ANTALYA da yaşıyorum. BEN, EŞİM,4 YAŞINDA VE 9 YAŞINDAKİ KIZLARIMLA AİLECEK çalışma ve oturum izni almak istiyoruz. Ben ve eşim 4 yıllık İKTİSAT fakültesi mezunuyuz. Ben, 13 yıldır aynı firmada MUHASEBE VE FİNANS SORUMLUSU olarak çalışıyorum. eşimde 3 yıl ön muhasebe ve tahsilat sorumlusu olarak başka firmada çalıştı. Çalışma ve oturum izni alabilmek için yardımlarınızı rica ediyorum.
 
  • Beğen
Reactions: Mert

korycory

Yeni Üye
30 Ağu 2022
1
1
1
Merhaba,

Zayif akim ve bilisim teknolonileri uzmaniyim. Hali hazirda 2 uluslararasi telekominikasyon sirketinin data tarafina taseron olarak hizmet vermekteyim.

Isimi seviyorum. Zayif akim ve bilisim teknolojileri isten cok bir hobi dir benim için. Isimi yapmaktan bu sebeple keyif alan biriyim. Projeleri hayal etmek ve gerceklestirmekden inanilmaz bir haz alırım.

Ingilizce anadilim gibidir. 42 yasindayim. Mustakbel bekarım.

TR dan ayrilmama mani herhangi bir sey yoktur.

Akilci ve zeki projelere acigim. Hayalperest projeler icin cok gec ben turkiye de hayallerimi cope atali yıllar oldu.
 
  • Beğen
Reactions: Mert

Fny.0046

Yeni Üye
31 Ağu 2022
1
0
1
Merhabalar Ankarada yaşıyorum. 21 yaşındayım. Sağlık Bilimler Üniversitesi Patoloji Laboratuvar Teknikleri bölümünü mezunuyum. Ayrıyeten tıbbı sekreterlik sertifikası, Eczane yardımcı personeli sertifikası, Diş asistanlığı sertifikası aldım. Anadolu Üniversitesi engelli bakım ve rehabilitasyon okuyorum açıktan 2.sınıfım. İş arıyorum
 

pskmerveyagci

Yeni Üye
10 Eyl 2022
1
0
1
32
İZMİR
Merhaba ben psikoloğum, klinik psikoloji yüksek lisansını tamamladım. İş arıyorum. Başlangıçta meslek dışı çalışabilirim
 

selami aras

Yeni Üye
Ayın Üyesi
7 Eyl 2022
2
0
1
Türkiye'de yaşıyorum ailemle birlikte Avustralya'da iş bulup yaşamak istiyorum 05327827481
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar